Vezi Online
  • Immortals - Nemuritorii : Războiul Zeilor
  • Metallica Through the Never (2013)
  • Safe Haven (2013)
  • Oblivion (2013)
  • Gladiatorii din Roma (2012)
  • The Hunger Games 2: Catching Fire
  • Atlas Shrugged II (2012)
  • Penthouse North 2013
  • The Pianist (2002)
  • Krissh 3 2013

The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii Online


The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii

Descriere film "The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii"


Va multumim ca ati ales sa vizionati filmul online subtitrat pe site-ul nostru!
În filmul online gratis În căutarea fericirii regasim drama fiecaruia dintre noi care traieste intr-o societate nedreapta cu unul sau cu altul , unde poti razbi doar daca esti puternic , o jungla de beton.Chris Gardner (Will Smith) este un tata , un american familist care incerca cu toate fortele sale sa supravietuiasca vanzand aparatura medicala fara prea mare succes.Si cum necazurile nu vin intotdeauna singure se desparte si de sotia lui (Thandie Newton) care nu mai simte nici o protectie financiara.Cum este sa te trezesti dimineata, sa vezi ca nu mai ai nici un ban in cont, sa gasesti pe parbrizul masinii amenda de parcare, proprietarul imobilului in care locuiesti sa iti spuna ca nu mai poti locui acolo pentru ca nu ai platit chiria de cateva luni iar mama copilului tau nu mai vrea sa auda de tine?Devenit acum singurul parinte Chris Gardner (Will Smith) continua cu o ambitie iesita din comun sa caute o slujba mai bine platita si va fi acceptat in cele din urma ca stagiar la o mare companie lucrand zi si noapte.Acest film online gratis poate fi povestea fiecaruia dintre noi, poate fi povestea ta cel care nu te-ai nascut cu parinti bogati care sa-ti puna pe tava totul.”Cand m-am nascut in lumea mea n-am primit nimic Decat spirit de luptator”
Vizualizări: 2014 | Încărcat de: [ sorynik] | Data: 15 Noi 2018


The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii Online Subtitrat in limba romana!


Voteaza Film:Expresii de cautare:
Vezi online The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii, Watch online The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii , The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii subtitrat, The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii online subtitrat, The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii online, The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii HD online, The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii watch free online, The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii view online,
Comentariile filmului The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]


Film The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii Online


Va multumim ca ati ales sa urmatiti online filmul The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii pe site-ul nostru! Pentru acest film online v-am oferit un triler de calitate HD! Filmul este cu subtitrare, subtitrat in limba romana! Acesta face parte din categoria Drama! Ati vizionat gratuit filmul The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii pe Vezi-Online.Ucoz.Ro! Watch Online The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii HD! The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii Movie HD! Pe viitor v-om incerca sa va oferim filme noi HD!