Vezi Online
  • The Bourne Supremacy
  • Absolute Deception 2013
  • Frankenweenie
  • Madly Madagascar
  • Metallica Through the Never (2013)
  • Hansel & Gretel: Witch Hunters
  • Runaway Train (1985)
  • Rapture-Palooza 2013
  • 127 Hours (2010)
  • Death Race 3 (Cursa Mortala 3)

Hellboy II: The Golden Army (2008) Online


Hellboy II: The Golden Army (2008)

Descriere film "Hellboy II: The Golden Army (2008)"


Va multumim ca ati ales sa vizionati filmul online subtitrat pe site-ul nostru!
In 2004, regizorul si scenaristul vizionar GUILLERMO DEL TORO l-a adus pe HELLBOY, eroul din benzile desenate creat de MIKE MIGNOLA pe marele ecran. Detectivul ocult supermusculos, dotat cu coarne, coada si atitudine dura a devenit eroul preferat al tuturor, inclusiv al lui del Toro. Din simpatie pentru personaj, del Toro l-a adus in fata publicului de pe mapamond, iar Hellboy a devenit un simbol de istetime practica, dar si un succes comercial. Dupa capodopera Pan’s Labyrinth, distinsa cu trei premii Oscar in 2006, iata ca apare Hellboy II: The Golden Army, ce aduce mai multi muschi, arme si mai sofisticate, plus o gramada de monstri, dar si ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru rosu, mare iubitor de pisici. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bataie si va tabaci pieile mai multor ticalosi. Helboy se lupta de partea binelui ori de cate ori Biroul de Cercetari Paranormale si Aparare (B.P.R.D.) – o organizatie strict secreta creata în 1943 de Roosevelt, ce foloseste tehnologii secrete, puteri misterioase si o retea operativa împrastiata pe tot globul pentru a apara lumea de raul supranatural- îi cere sa îndeplineasca o misiune. Cu placere ar sta deoparte cu un trabuc si un pack de bere, langa iubita lui pirokinetica, Liz Sherman (SELMA BLAIR, Legally Blonde, In Good Company) si o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei. Dupa ce armistitiul stravechi între omenire si fii originari ai Pamantului este încalcat, iadul este pe cale sa se dezlantuie. Din lumea subterana, anarhicul print Nuada (LUKE GOSS, Blade II, Unearthed) asteapta de secole sa sunbjuge omenirea. Planul lui este sa trezeasca o armata amortita de masini ucigase, care sa îi readuca ceea ce el pretinde ca apartinuse poporului sau, toate creaturi magice care vor sa fie eliberate. Numai Hellboy poate opri despotul întunecat si salva omenirea de la pieire.
Vizualizări: 1363 | Încărcat de: [ sorynik] | Data: 15 Noi 2018


Hellboy II: The Golden Army (2008) Online Subtitrat in limba romana!


Voteaza Film:Expresii de cautare:
Vezi online Hellboy II: The Golden Army (2008), Watch online Hellboy II: The Golden Army (2008) , Hellboy II: The Golden Army (2008) subtitrat, Hellboy II: The Golden Army (2008) online subtitrat, Hellboy II: The Golden Army (2008) online, Hellboy II: The Golden Army (2008) HD online, Hellboy II: The Golden Army (2008) watch free online, Hellboy II: The Golden Army (2008) view online,
Comentariile filmului Hellboy II: The Golden Army (2008)
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]


Film Hellboy II: The Golden Army (2008) Online


Va multumim ca ati ales sa urmatiti online filmul Hellboy II: The Golden Army (2008) pe site-ul nostru! Pentru acest film online v-am oferit un triler de calitate HD! Filmul este cu subtitrare, subtitrat in limba romana! Acesta face parte din categoria Actiune! Ati vizionat gratuit filmul Hellboy II: The Golden Army (2008) pe Vezi-Online.Ucoz.Ro! Watch Online Hellboy II: The Golden Army (2008) HD! Hellboy II: The Golden Army (2008) Movie HD! Pe viitor v-om incerca sa va oferim filme noi HD!